Saturday, April 30, 2011

HAPPY BIRTHDAY ! MUHAMAD AFIQ MUIZ !


Pertama sekali saya ingin meminta maaf sekiranya gambar ini kelabu,kusam,dan tidak terang ! :)
tujuan masuk gambar ini adalah untuk mengingatkan kepada abg saya MUHAMAD AFIQ MUIZ !
HAPPY BIRTHDAY!
hari ini 1/5/2011  !
aku sayang dia ini sangat.. (mstlah sape x sayang abg !)
coooooooooooooop! gmbr ini aku dgn abg akulah ! lupe plak bgtawu. :)
*UCAPAN
selamat hari jadi !  
semoga pnjg umur ! 
semoga cpt bertemu jodoh ! 
HAHA!  mcm ucapan org tua jee.. ( GELI LAH )
*CERITA  AFIQ MUIZ !
okay2.. dia neh bdn sasa , kira dlm adik beradik dialah paling besar , kadang-kadang aku musykil mcm mn ntah dia boleh besar mcmtu.. tapi ramai yg tak tahu . Dia ini sebenar nyee amatllah SENSITIF dan kuat TOUCHING!
kadang2 menjirap jugaklah sbb nk kne pujuk dia..errrrr  !HAHA
dia juga ada tabiat yg ramai tdk tahu.. tabiat dia buat masa neh..
 (suka exercise malam , lompat mlm2 , gedik malam2 , bising malam2)
aku pun tak fahamlah dgn dia neh.. suka sgt wt mlm ! aish !
afiq juga seorang yg sgt jujur , kami adik beradik suka kne kan dia neh.. best!  klau nk rasa trylah kenekan dia !HOHO! 
TAPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ! klau dia marah kami adik beradik x berani untuk menegur nyaa.. kerana dia akn memukul sesiapa shj tanpa sedar dan dgn ape cara sekalipun.. HAaa.. seram! 

Dulu zaman kanak2.. kteorg xtawu ape yg boleh dia jadi.. sehinggalah umur dia 18 tahun..
my umi expose kan dia ke dalam bidang Modeling ! alahamdulillah ! menjadi walaupun bnyk rintangan! sekarang dia neh berlakon lah plak , nsib baik ada rezeki dia di bidang ini. :). hehe. Now dia bzy dgn kerjaya dia  tu.. opppppppppppppps ! nk tgok dia skrg ? kt bwh neh  !

 GAMBAR FAV NEH ! <3
 :)

HAAAAAAAAAAAAAAAAAA ! tergoda tak!  korglah.. aku nk tergoda wtpe. tgok dia neh hari2.. hehe. 
aku harap dia boleh berjaya dalam hidudnyaa.. !
*GOOD LUCK BABE  !

Saturday, April 23, 2011

masuk gambr skeet.. :D

 eceh2.. thanks alot to scha.. coz edit gmbr neh.. :)

 sama ke ? HAHAHA ! 
 dekat branda rumah un jd pose  :)
gambr favourite this year ! 

Sunday, April 17, 2011

rumah baru !

sebelum nak mula cerita ini anda semua dinasihatkan supaya melepaskan ape2 yg hndak di buang..dan dinasihat tidak baca post aku kali ini sambil makan atau minum... kalau lihat dari tajuk yg aku tulis neh mesti korg ingt aku nk cte psl rumah baru aku ini bentuk cmne,luas brape ,lebar brape, pnjg bpe kaki, TAPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !  aku di sini hanya ingin becerita about MY SLIDING...hehee

 okey2.. one upon the time... aku lap lah sliding sehingga tdk meniggalkan satu kesan pun.. seperti HABUK ! AIR LIUR ! PELUH ! dan KOTORAN2 DEGIL.. selepas itu semua orang pun gembiralah melihat sliding yg bersih itu !

Hari yg seterus nyee... !  tepat pukul 5 stgh ptg.. adik aku mengejutkan , megoncangkan aku dr tido yg sgguh bermakna ! kata2 yg dikeluarkan oleh adik aku.. " cyat cepat umi dh sampai kt bwh , aku nk pergi tusyen ini " (aku pelik knape aku kne cpt sedangkan diey yg nk pergi tsyen =,=''') aku pun dengan pantas dan cepat bgun dr tido aku wlaupun berat untuk melakukannya ! tapi aku tdk terus tuun .. aku nak memastikan yg adakah mak aku btol2 ada dan telah samapai.. aku pun menujulah ke sliding yg bersih dan berkilat itu..

SUDDENLY !!!!!!!!!!!! SATU BUNYI TELAH KEDENGARAN ! BAAAAAAAAAAAAAANG ! BEEEENGGGGGG !  aku pun xsure bunyi ape yg kluar ! sampai kat parkin lot mak aku dengar ! (Kuat x ?)
KEPALA dan HIDUNG aku yg cntik ini telah terantuk di sliding! kejadian ini berlaku bkn sbb kebodohan aku yeee... tapi, Disebabkan kerajinan aku yg melampau.. mengilapkan sliding tersebut !sehingga tdk dpt membezakan sama ada ianya tertutup atau terbuka ! HAHA!

Pesanan wajib = * kita boleh rajin tapi biarlah berpada2..haha !
                          * jangan menglabah (bce bismillah ! ) dimulakan dgn bismillah !